Vélemények, beszámolók a colostrumról

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Immunrendszer stimulálása
Robert Rountree – a coloradói
Helios Health Center társalapítója
„Ez a tej-szerű anyag tele van erős, immunstimuláló, illetve növekedési faktorokkal. További nagy előnye, hogy bél- és emésztőrendszeri betegségekkel szemben is segítségünkre lehet.”

Influenza ellen
Dr. Shortridge és társai
(megjelenés Journal of Tropical Pediatrics)
„Az előtej aspecifikus gátlótesteket tartalmaz, melyek felső légúti betegségek széles skálája, különösen az influenza vírusa ellen védelmet nyújthatnak. A szakirodalom az Ázsiából származó Influenza-vírus ellen kifejtett különleges hatásáért is méltatja (Ez a vírus állati/emberi mutációból keletkezett).”

Immunerő fokozása
Várkonyi Laura – Szolnok

„Amióta a kolosztrumot szedem, szembetűnő, hogy szervezetem ellenállóbb a fertőzésekkel szemben, ha el is kapok a náthához, megfázáshoz hasonló nyavalyát, jóval gyorsabban sikerül kilábalni belőle, mint korábban! A közérzetem is egyértelműen jobb lett!”

Szájüregi fekély
Horváth Katalin – Kecskemét
„Akkor használom a kolosztrumot, amikor valamilyen szájfertőzés (fekély, herpesz) megjelenését tapasztalom gyermekemnél. Szájüregi fekélyek esetén csak ajánlani tudom mindenkinek, aki valaha már szenvedett hasonló fertőzéstől, és mielőbbi gyógyulást remél!”

Jobb egészség
Takács Antal – Tata

„A családban immunerősítőként, bőrápolóként, allergiás panaszok esetén alkalmazzuk sikerrel a kolosztrumot. Kipróbáltuk, hogy a kutyánknak is adtunk belőle: Kedvencünk bundája azóta jóval selymesebb és fényesebb, a szeme pedig csillogóbb. Úgy gondoljuk azóta egészségesebb egészségesebb lett!”

Gyomorbántalmak ellen
Bakos Béla – Budapest XIII.

„Néhány évvel ezelőtt ajánlották a kolosztrumot. Gyomorpanaszok és emésztési problémák ellen kezdtem el alkalmazni. Az orvosom ajánlása csak megerősített benne, hogy a kolosztrum valóban természetes étrend-kiegészítő, mellékhatások nélkül, és gyógyszernek sem minősül. Rövidesen az első adag után a panaszaim jelentősen javultak, és úgy érzem, mintha energikusabb is lennék! Javasoltam közeli ismerősöknek és a család többi tagjának, hogy ha hasonló panaszuk van, próbálják ki! Csak pozitív visszajelzést hallottam Tőlük a termékről!”

Idős kori pozitív hatások
Szamosszegi Botond – Budaörs

„A 2000-res évek elején jártam Ausztráliában. Ott hallottam először az előtej jótékony hatásairól, és nagy szerencsémre úgy döntöttem, hogy alkalmazni fogom (…) Azóta ugye eltelt pár év, és én évente rendszeresen tartok kolosztrum-kúrákat. Most 80 éves vagyok, erőtől duzzadva, egészségesen élek!”

Energia növelése
Zsolnai Pál – Gyula

„Az előtej használata kis túlzással ugyan, de teljesen megváltoztatta az életemet! Számos egészségügyi problémám volt, melynek nagy része a gyenge immunrendszeremből, és az állandó kimerültségemből adódott. A kolosztrumnak hála, újra felépült az immunrendszerem, és mintha kicseréltek volna! Krónikus fájdalmak és fáradtság ellen szintén hatásosnak bizonyult!”

Állóképesség javítása
Raymond Playford gasztroenterológus (Plymouth University)
„A sportpályáktól távol is kiváló étrend-kiegészítő a kolosztrum! Különösen hatásos a nagy fizikai munkát végzőknek, mint pl. Afganisztánban, vagy a Közel-Keleten szolgálatot teljesítő amerikai és európai katonáknak, akiknek a kolosztrum erősebbé és ellenállóba teheti szervezetét a külső hatásokkal szemben is: ide sorolható a rengetek megpróbáltatást okozó hőguta.”

Előtej sportolóknak
Jeni Pearce – A 2012-es brit olimpiai csapat táplálkozási szakértője
„A sportolók számos táplálkozási programot kipróbálnak, olyan fehérje alapú étrend-kiegészítőkkel, melyek személyre szabottan működnek. Különösen az intenzív fizikai edzések idején hatékonyan alkalmazható: az immunrendszer mellett a gyomor-bél traktus megfelelő működését is támogatja.”

Kalapács Zsófia – Balmazújváros
„Abszolút csodálatos immunerősítő készítmény!”

Étrend-kiegészítők fogyasztása
Garami Enikő – Cegléd

„Korábban még soha nem hallottam a kolosztrumról. Az immunerősítő étrend-kiegészítők témakörében találtam rá. Különösen jónak gondolom, hogy kapszula formájában is adagolható. A férjem rendszeresen sportol, edz. Ő is alkalmazza az előtejét: Saját bevallása szerint jobban bírja erőnlétileg az edzéseket. Mindent összevetve, egy remek étrend-kiegészítő, mellékhatások nélkül!”